След , където ви показахме някои от най-симпатичните филмови злодеи в

...
След , където ви показахме някои от най-симпатичните филмови злодеи в
Коментари Харесай

Мамка му и хепи енд 2

След , където ви показахме някои от най-симпатичните кино злодеи в историята на киното, пристигна време типично в стила на Холивуд да създадем продължение. Както повелява традицията, ще се постараем втората част да е по-тъпа от оригинала. А в този момент взимайте пуканките и вижте новата порция емблематични кино гадняри.

Рибарят от „ Знам какво направи предишното лято “

Незнайно кой и по кое време реши, че тайфа лигави младежи, които карат пияни, с превишена скорост и блъскат почтен човек, могат да ни бъдат симпатични. Напротив! Жертвата-рибар, който след това стартира да ги изтребва един по един, предизвикваше повече страдание. Всеки знае, че риболовците са спокойни и уравновесени хора, тъй че пуберите сами са си отговорни. А и би трябвало да признаем, че с мрачния си тип и респектиращата кука в ръка, Рибарят бе по-впечатляващ и от Пацо от „ Биг Брадър “ на бутилка уиски.

 

 

 

Извънземната Ийв от „ Видове “

Във фантастичната поредност „ Видове “ Наташа Хенстридж ни сподели, че едно извънземно настъпление може да бъде влудяващо секси. Изборът на продуцентите да предложат навръх нея  ролята на генетично основаната смъртоносна хубавица Ийв, е бил повече от сполучлив, тъй като Наташа, откъдето и да я погледнем, си е в действителност извънземна! Сюжетът, в който инопланетянката трябваше да търси с кого да се съвокупли, с цел да сътвори потомство, което да унищожи земята, пък провокира същински Еверест измежду хормоналните равнища на мъжете-зрители.

 

 

 

Мадисън Лий от „ Ангелите на Чарли: Газ до дупка “

Едва ли си спомняте коя тъкмо бе Мадисън Лий. Едва ли желаете да си спомняте каквото и да било от блудкавия филм, наименуван „ Ангелите на Чарли “, чието битие е сравнимо само с Адолф Хитлер – по-добре да не бе виждал бял свят. Единственото хубаво нещо в това двучасово губивреме бе наличието на луксозната Деми Мур в ролята на неприятния някогашен конфиденциален „ ангел “. По време на фотосите Деми е на 46 години, само че това не й попречи  да постави в дребния си джоб по съблазън надалеч по-младите си колежки Дрю Баримор, Люси Лиу и Камерън Диас.

 

 

 

Ам-гъл

Да си го кажем напряко – пръстенът принадлежи само и единствено на Ам-гъл! Уродливото двулико създание си се грижеше добре за него, наричаше го с разтапящото „ скъпото ми “, преди досадният хобит Билбо Бегинс най-безсрамно да му го отнеме. Няма правдивост на този свят и това си е…

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР